ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η Εταιρία

Τα πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ενοικίασης αυτοκινήτων,
μας έχουν καταστήσει σε έναν ονομαστό επαγγελματία στον χώρο αυτό.
Η μετακίνησή σας με τις καλύτερες συνθήκες στις χαμηλότερες τιμές
και η άμεση, προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελούν προτεραιότητά μας.
Ως πελάτης της AutoForum επωφελείστε από συνεχώς ελεγμένα οχήματα υψηλής ποιότητας
και από πακέτα ασφάλισης που σας επιτρέπουν μια ανέμελη και εξασφαλισμένη
χρησιμοποίηση του ενοικιαζόμενου οχήματός σας.
Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και συνέπεια αποτελούν το επίκεντρο της επιχειρηματικής μας πολιτικής.

Κράτηση και ενοικίαση.

Ακολουθήστε τα βήματα της ιστοσελίδας για να κάνετε μια κράτηση/ενοικίαση.
Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία για την τραπεζική διαδικασία.
Προσέξτε παρακαλώ την ορθότητα των στοιχείων σας, μόνο έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί μια ομαλή παράδοση και παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου.

Προσέξτε ιδιαίτερα την ορθότητα του αριθμού πτήσης σας για να μπορέσουμε να λάβουμε υπόψη μας μια τυχόν καθυστέρησή σας.

Η χρησιμοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων, πραγματοποιείται σύμφωνα με τον ισχίων νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και εξυπηρετεί μόνο την διαδικασία σύναψης του συμβολαίου ενοικίασης καθώς και την φροντίδα των πελατών μας.

Τρόποι πληρωμής

δύο πιθανοί τρόποι πληρωμής: 1) Μετρητά 2) Πιστωτική κάρτα στην τοποθεσία ενοικίασης

Περίοδος ενοικίασης

Η συντομότερη χρονική διάρκεια ενοικίασης είναι 2 μερες. Μια μέρα ενοικίασης είναι το διάστημα 24 ωρών από την έναρξη της ενοικίασης. Μια καθυστερημένη επιστροφή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μέχρι και 4 ώρες δεν φέρει χρηματική επιβάρυνση.

Έγγραφα ενοικίασης

Κατά την έναρξη της ενοικίασης θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει την επιβεβαίωση της ενοικίασης. Η επιβεβαίωση της ενοικίασης δεν έχει την ισχύ του συμβολαίου ενοικίασης. Αυτό θα εκδοθεί με βάση τα στοιχεία της επιβεβαίωσης κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Δίπλωμα/Ταυτότητα

Ο κύριος οδηγός και ο δεύτερος οδηγός θα πρέπει να κατέχουν τουλάχιστον εδώ και δυο χρόνια ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης, το οποίο θα πρέπει να το παρουσιάσουν κατά την έναρξη της ενοικίασης . Επίσης θα πρέπει να παρουσιάσουν μια έγκυρη ταυτότητα η διαβατήριο. Όλα τα έγγραφα θα πρέπει να είναι γνήσια, φαξ η φωτοτυπίες δεν γίνονται δεκτά. Αν ο πελάτης δεν φέρει μαζί του ένα από αυτά τα έγγραφα, η κάποιο από αυτά είναι άκυρο η μη γνήσιο, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί η ενοικίαση και δεν θα επιστραφεί η προκαταβολή.

Δεύτερος οδηγός

Ένας πρόσθετος οδηγός συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Αυτός θα πρέπει να αναγραφτεί στο συμβόλαιο κατά την έναρξη της ενοικίασης. Σε περίπτωση ατυχήματος από οδηγό που δεν αναγράφεται στο συμβόλαιο η ασφάλεια δεν καλύπτει τις ζημιές.

Κανονισμός ηλικίας

Ο οδηγός, καθώς και ο πρόσθετος οδηγός, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 23 ετών. Ανώτατο όριο ηλικίας είναι τα 70 έτη.

Κατηγορία οχήματος

Η κράτηση και ενοικίαση ενός οχήματος ισχύει πάντα για την συγκεκριμένη κατηγορία του αυτοκινήτου που επιλέξατε όχι για έναν συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου. Οι αποτυπωμένες εικόνες εξυπηρετούν ως παραδείγματα για το μέγεθος και την αποδοτικότητα της κάθε κατηγορίας οχημάτων. Σε περίπτωση που μια κατηγορία οχημάτων δεν είναι διαθέσιμη, θα σας διαθέσει η εταιρεία μας ένα όχημα ίσης η ανώτερης αξίας της ίδιας η ανώτερης κατηγορίας χωρίς επιπλέον χρέωση. Διαλέξτε τον τύπο αυτοκινήτου που επιθυμείτε, η εταιρεία μας θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας. Διαλέξτε σχολαστικά το όχημά σας ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβάσετε και των αποσκευών τους.

Παιδικά καθίσματα.

Τα παιδικά καθίσματα τα διαθέτει η εταιρεία μας χωρίς επιπλέον χρέωση. Παρακαλούμε πληροφορήστε μας για τον απαιτούμενο αριθμό και τις ηλικίες των παιδιών.

Διαδικασία παράδοσης

Η παράδοση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο Θεσ/νίκης (SKG) χωρίς επιβάρυνση. Ο συνεργάτης μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων.  Παρακαλούμε να προσέξετε την ορθότητα της αεροπορικής εταιρείας και τον αριθμό πτήσης για να μπορούμε να έχουμε συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και να μπορέσουμε να διαπιστώσουμε μια τυχόν καθυστέρηση στον χρόνο άφιξης σας.

Παράδοση εκτός ωραρίου λειτουργίας

Η παράδοση και παραλαβή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το 24ωρο. Οι κανονικές μας ώρες λειτουργίας ωστόσο είναι από τις 9:00 ως τις 21:00 η ώρα. Εάν η παραλαβή και παράδοση πραγματοποιηθούν εντός κανονικού ωραρίου δεν έχετε επιπλέον χρηματική επιβάρυνση. Εάν ωστόσο χρειαστείτε μια παραλαβή η παράδοση εκτός κανονικού ωραρίου επιβαρύνεστε με το ποσό των 15€ επιπλέον του κόστους ενοικίασης. Δεν έχετε επιβάρυνση, σε περίπτωση που δεν ευθύνεστε για την καθυστέρηση π.χ. λόγω καθυστέρησης της αεροπορικής άφιξης.

Ακύρωση

Ακυρώσεις έως 7 ημέρες πριν από την έναρξη της ενοικίασης δεν έχουν χρέωση. Στην περίπτωση αυτή θα σας επιστραφεί η προκαταβολή. Η ακύρωση πρέπει να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικώς. Εάν η ακύρωση σας πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από 7 ημέρες πριν την έναρξη της ενοικίασης δεν θα σας επιστραφεί η προκαταβολή. Για μια επιβεβαιωμένη ενοικίαση η οποία δεν πραγματοποιείται λόγω μη εμφάνισης του πελάτη, άκυρων η ελλιπών εγγραφών, μιας επισπευσμένης αποχώρησης του πελάτη, η μιας ακύρωσης κατόπιν της έναρξης της εποικιστικής περιόδου δεν μπορούν να επιστραφούν τα χρήματα. Επίσης δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων στην ακύρωση μιας βραχυπρόθεσμης επιβεβαιωμένης κράτησης  Για τι ημέρες που δεν χρησιμοποιήθηκε το όχημα κατά την διάρκεια της ενοικίασής του, δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Αλλαγή κράτησης/ενοικίασης

Αλλαγές στα στοιχεία της κράτησης/ενοικίασης μπορούν να πραγματοποιηθούν έως επτά ημέρες πριν την αρχή της ενοικιάσεις. Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο τηλεφωνικώς, στο τηλέφωνο της εταιρείας μας 0030 6940 720 002 Εάν λόγω της αλλαγής προκύψει ένα διαφορετικό κόστος ενοικίασης θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μια καινούργια κράτηση. Η πρώτη κράτηση σας θα ακυρωθεί και θα ισχύει η δεύτερη. Αλλαγές μετά την έναρξη ενοικίασης όπως π.χ. επέκταση χρόνου ενοικίασης κ.α. πρέπει να γίνονται έγκαιρα. Στην περίπτωση επισπευσμένης αναχώρησης του πελάτη, θα εξαρτηθεί από την αιτία της αναχώρησης αν θα του επιστραφεί κάποιο χρηματικό ποσό.

Εξυπηρέτηση πελατών

Από τις 8:00 ως τις 23:00 σας εξυπηρετούμε ευχαρίστως και τηλεφωνικά για κρατήσεις, ερωτήσεις η διευκρινήσεις. Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας, εάν για οποιαδήποτε λόγω δεν είστε ικανοποιημένοι με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας. Όλο το 24ωρο αν χρειάζεστε οδική βοήθεια.

EnglishRussiaScroll Up