ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Παρέχουμε δύο τύπους ασφάλισης:
1) Διπλή ασφάλιση με  χρέωση των πελατών (περιλαμβάνεται στην τιμή της μίσθωσης)

Το ποσό της χρέωσης του πελάτη σε περίπτωση ατυχήματος ανά κατηγορία οχημάτων έχει ως εξής:
Οχήματα κατηγορίας Β – χρέωση 350 €
Οχήματα Κατηγορίας Γ – χρέωση 400 €
Οχήματα κατηγορίας D – χρέωση 500 €
Οχήματα Κατηγορία E – χρέωση 600 €
Οχήματα κατηγορίας F – χρέωση 650 €

Οχήματα Κατηγορία G & I VAN-ποσό χρέωσης 1000 €

Το AutoForum προσπαθεί να κρατήσει το κόστος ενοικίασης χαμηλότερο, ώστε να παρέχουμε το Dual Insurance με χρέωση του πελάτη. Όταν προκαλείται ζημιά στο αυτοκίνητο, με υπαιτιότητα του πελάτη, ο πελάτης υπερχρεώνεται μέχρι το ποσό χρέωσης της κατηγορίας του οχήματος που αυτός

έχει επιλέξει. Σε περίπτωση που το κόστος της ζημίας είναι μικρότερο από το τέλος, επιβαρύνεται μόνο το κόστος της ζημίας.
Όταν ο πελάτης δεν είναι υπεύθυνος για ατύχημα με άλλο όχημα, το κόστος της βλάβης δεν είναι υπερφορτωμένο. Η μοναδική απόδειξη ευθύνης ή όχι του πελάτη είναι ένα υπογεγραμμένο και σφραγισμένο έγγραφο από την Τροχαία.
Αφού συμπληρώσετε την ημερομηνία αποστολής και επιστροφής του αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τον τύπο της ασφάλισης σε 100% πλήρη ασφάλιση χωρίς καμία επιβάρυνση. Μετά την αλλαγή, θα εκτιμηθεί το νέο κόστος, ώστε να μπορείτε να το συγκρίνετε με το προηγούμενο.

100% Πλήρης Ασφάλιση χωρίς χρέωση

Εάν προτιμάτε την 100% πλήρης ασφάλεια , είστε απόλυτα καλυμμένος με όλες τις αποζημιώσεις, ακόμη και αν είστε υπεύθυνοι για αυτό, χωρίς χρέωση.
Η ασφάλιση καλύπτει κάθε είδους ζημιές από ατυχήματα, κλοπή, διάρρηξη, πυρκαγιά, φυσικές καταστροφές και βανδαλισμούς. Το κόστος της πλήρους ασφάλισης 100% είναι 3 € ανά ημέρα για την κατηγορία B’C ‘και 4,00 € για κάθε άλλη κατηγορία ενοικίασης εκτός από το κόστος ενοικίασης.
Προσοχή!
Σε περίπτωση ατυχήματος, ο πελάτης υποχρεούται να μας ενημερώσει αμέσως στους αριθμούς τηλεφώνου 0030 6940 720 002, ο οποίος είναι επίσης εγγεγραμμένος στη σύμβαση. Η εταιρεία μας θα ενημερώσει την Αστυνομία. Σε περίπτωση βλάβης του κινητήρα, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραμείνει στο όχημα μέχρι να έρθει η οδική βοήθεια. Σε περίπτωση βλάβης του κινητήρα, το AutoForum υποχρεούται να αντικαταστήσει το όχημα ενός άλλου της ίδιας κατηγορίας σε 24 ώρες.

Προσοχή!

Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν:
• Εάν οδηγείτε σε δρόμους χωρίς ασφάλτινο υπόβαθρο
• Εάν ο οδηγός δεν έχει αναφερθεί στη σύμβαση
• Εάν η ζημία / ατύχημα προκλήθηκε υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών, φαρμάκων ή ναρκωτικών ουσιών.
• Για ζημιές στο εσωτερικό του οχήματος, συγκεκριμένα:
Καύση με τσιγάρα, ζημιά σε καθίσματα, σαλόνι, ζημιά από κατοικίδια ζώα, ζημιά στον εσωτερικό εξοπλισμό λόγω κακής χρήσης, υπερβολική βρωμιά.
Εάν στην αρχή της μίσθωσης υπάρχει ζημιά στο αυτοκίνητο από προηγούμενο πελάτη που δεν έχει διορθωθεί, αυτό θα καταγραφεί στη δική σας εγγύηση στο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση ατυχήματος θα μας ειδοποιήσετε αμέσως στον αριθμό τηλεφώνου 0030 6940720 002, ο οποίος είναι επίσης καταχωρημένος στη σύμβαση.

EnglishRussiaScroll Up